{{ state.title }} {{ state.desc }}

Broscute

Broscute
in 3 ore.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

Smantana se amesteca cu untura,apoi se pun cele 4 galbenusuri,esenta de vanilie si faina. Amestecam bine toate ingredientele pana obtinem un aluat tare. Acesta il impartim in 6 bucati. Din fiecare bucata de aluat se face o foaie,care se unge cu margarina topita,o rulezi sul apoi o dai la frigider pana a 2 a zi (de obicei aluatul se face cu o seara inante sa prepari prajiturile a 2 a zi). A 2 a zi batem albusurile cu cele 4 linguri de zahar bezea. Se iau sulurile din frigider,se taie feliute cam de 1 cm,1 cm si ceva si pe fiecare feliuta apasam cu degetul pe mijlocul ei ca sa nu cada ,sa ramana in picioare. Fiecare bucatica se intinde cu un sucitor,se pune o lingurita de bezea in mijloc si o aluna. Venim cu aluatul de pe parti si invelim aluna iar capetele le rasucim ca o bomboana. Le asezam pe o tava tapetata cu hartie de copt. Le dam in cuptorul incins ,la foc potrivit,pana se usuca putin, apoi de calde le dam prin zahar pudra din abundenta. Sunt minunate la gust si tin si 2 saptamani...de ce stau mai mult timp de ce sunt mai bune...

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii