Macrou cu legume la cuptor
Se curata in primul rand pestele, se clateste si se aseaza pe un platou. Apoi continuu cu pregatirea legumelor cartofii, morcovii, ardeiul, ceapa si ciupercile bineinteles toate curatate si clatite sub jet de apa rece. Se taie cartofii in patru, morcovii in forma de rondele, ceapa in cerculete iar ciupercile si ardeiul in fileuri mai lungi avand un aspect decorativ placut. Se pregateste o tava din aluminiu cat mai incapatoare pentru preparat astfel, ung pentru inceput tava cu 50 ml ulei, se aseaza frumos pestele, dupa care se aseaza cartofii in jurul macroului, se aseaza rondelele de morcov, cerculetele de ceapa, si continuam cu decorul ciupercilor si al ardeiul rosu ce are roulul de a indulci preparatul si care va oferi un aspect decorativ deosebit. Se stropeste cu 50 ml ulei Floriol, se adauga 300 ml apa, sare si patrunjelul proaspat pentru decor. Mirosul macroului, al ardeiului rosu al ciupercilor vor condimenta intreaga compozitie de legume oferindu-va un miros incantator si un gust deosebit. Se poate servi si cu un pahar de vin rosu demi-sec. Pofta buna ...
|
{{ item.title }}
|
{{ item.title }} | {{ item.val }} {{ item.unit }} |

