Mancare mexicana cu fasole rosie


Se lasa fasolea rosie la inmuiat 2 ore, apoi se pune la fiert in apa se arunca apa de 3 ori si se pune apa fiarta curata, dupa ce am aruncat apa a treia oara se pune fasolea la fiert impreuna cu carnea taiata fisii Fasolea se scurge bine de zeama(se opreste o cana de zeama) Intr-o tigaie adanca se pune putin ulei de masline si se caleste in el usturoiul zdrobit impreuna cu ardeiul iute, ceapa, ardeiul, morcovul si porumbul Se rastoarna 3/4 din cantitatea de fasole+carne, restul de 1/4 din fasole se pune in blender impreuna cu zeama oprita si se face un sos gros Se rastoarna si sosul in tigaie, apoi se pune boiaua si oregano Se lasa sa dea in cateva clocote si se pune deasupra cascavalul ras, se mai lasa pe foc doar pana se topeste cascavalul.
{{ item.title }}
|
{{ item.title }} | {{ item.val }} {{ item.unit }} |