Oua umplute cu piept de pui
 
                                     
                                Pieptul de pui il spalam, il taiem bucatele. Il punem intr-o tigaita cu apa la fiert, cu putina sare si piper. Noua oua le punem intr-o cratita cu apa si le punem la fiert. Le lasam la fiert pana sunt tari. Dupa ce au fiert le trecem pe sub jetul de apa rece. Le lasam la racorit si le decojim de coaja, apoi le taiem in doua si le scoatem galbenusurile. Facem maioneza dintr-un galbenus tare, dat pe razatoarea cu ochiuri mici + 1 galbenus crud + o lingura musatar + ulei, care il punem treptat + putina zeama de lamaie mai la urma. Pieptul de pui dupa ce a fiert , il scurgem de apa si il lasam sa sa racoresca iar dupa ce s-a racit, se taie bucatele foarte mici. Acesta il frecam cu o lingurita unt. Castraveciorii murati ii taiem bucatele mici, mici si ii amestecam cu pieptul tocat. Mai adaugam si o lingura maioneza. Cu acest amestec umplem jumatatile de albus. Le asezam pe un platou si le ornam cu putina maioneza. Le ornati dupa bunul plac . Pofta buna!
| {{ item.title }} | {{ item.title }} | {{ item.val }} {{ item.unit }} | 


