{{ state.title }} {{ state.desc }}

PRAJITURA INSIROPATA CU VISINE

PRAJITURA INSIROPATA CU VISINE
in 3 ore.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

Aveti nevoie de un bol cu o capacitate de aprox. 3-4L si de un castronel. Spargeti ouale separat, albusurile in vasul mare, iar galbenusurile in cel mic. Bateti albusul impreuna cu zaharul, sarea si plicul de zahar vanilinat pana cand devine ca o spuma groasa care nu curge din vas. Adaugati rand pe rand cate un galbenus, continuand amestecul pana cand le incorporati pe toate. Adaugati uleiul si faina "in ploaie", iar la sfarsit praful de copt stins cu zeama de la visine sau zeama de lamaie. Tapetati tava cu ulei si faina, dupa care adaugati visinele (fara samburi si stoarse)presarate una peste alta, fara a lasa loc aluatului sa intre printre ele, dupa care turnati aluatul si bagati tava in cuptor. Timpul de coacere este de aprox. 60 min. Dupa ce s-a copt, lasati tarta la racit aprox. 20 min, dupa care taiati bucati pe care le intoarceti invers(cu visinele in

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii