Pulpite de pui cu ciuperci si paste
Pulpitele de pui se condimenteaza si se prajesc in putin ulei de masline. Se scot deoparte si in uleiul ramas se adauga ceapa taiata solzisori,ardeiul taiat bastonase si ciupercile taiate felii si se calesc pana se inmoaie. Asezonam dupa gust cu sare si piper,adaugam vinul si asezam si bucatile de carne deasupra.Punem capacul si lasam totul la foc mic sa fiarba incet pana cand sunt bine facute si a scazut si toata zeama. Se scoate carnea pentru a nu se sfarama si adaugam langa legume mustarul si smantana,amestecam si dam 2-3 min la fiert. Fierbem pastele in apa cu sare,le scurgem bine de apa si apoi servim alaturi de ciuperci si carnea de pui.
|
{{ item.title }}
|
{{ item.title }} | {{ item.val }} {{ item.unit }} |
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

