Salata Floarea Soarelui


Pieptul de pui se taie cubulete, se caleste in putin ulei pana se rumeneste usor, aproximativ 15 min. Curatam morcovii si ii punem la fiert, apoi ii dam pe razatoarea mare. Fierbem ouale tari. Ceapa o tocam marunt si o oparim in apa fiarta pentru 5 minute. Taiem ciupercile marunt. Incepem sa "asamblam" salata - primul strat punem carnea si ungem cu maioneza. Morcovul ras, il punem uniform pe toata suprafata si ungem cu maioneza. Urmeaza ciupercile si ceapa scursa bine de apa. Ungem cu maioneza. Apoi punem ouale date prin razatoare mare, distribuim uniform si ungeti din nou cu maioneza. Porumbul il scurgem bine si distribuim uniform deasupra. Decoram pe margini cu patrunjel tocat marunt. Pastram la frigider pana in momentul servirii. Chipsurile se "infig" in salata numai inainte de servire (altfel se vor inmuia).
{{ item.title }}
|
{{ item.title }} | {{ item.val }} {{ item.unit }} |