{{ state.title }} {{ state.desc }}

Ton in crusta de susan

Ton in crusta de susan
in 1 ora.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

Se amesteca otetul, zaharul, foile de dafin si 150g de apa. Se fierb 5 minute si se lasa sa se raceasca. Se taie in felii foarte subtiri morcovul, dovlecelul si ceapa. Se toarna sosul pregatit anterior si se lasa la marinat timp de 1 h si jumatate. Se trec bucatile de ton prin semintele de susan si se prajesc in ulei bine incins, cate 2-3 minute pe fiecare parte. Dupa aceea, se taie in felii subtiri. Se pregateste un sos din sosul de soia, 150g ulei de masline si oregano. Se stropesc feliile de ton cu sosul pregatit si se mai lasa 2-3 minute. Se asaza pe farfurie, alaturi de legumele pregatite anterior.

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii