{{ state.title }} {{ state.desc }}

Lasagna cu ciuperci

Lasagna cu ciuperci
in 1 ora.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

Mod de preparare sos Bechamel Punem untul intr o tigaie iar cand s a incins presaram faina si amestecam.Stingem cu lapte putin cate putin si amestecam continuu pana sosul se ingroasa.Condimentam cu sare,piper si nucsoara macinata iar dupa ce tragem dupa foc adaugam parmezanul. Mod de preparare sos Ragu Intr o tigaie care nu lipeste,in uleiul incins,la foc potrivit,prajim ceapa si ciupercile pana cand acestea se inmoaie putin.Adaugam carnea tocata si lasam la calit 5 minute,timp in care adaugam treptat si supa de pasare.La final punem rosiile taiate cubulete,vinul rosu,mirodeniile si dafinul.Fierbem la foc mic ~2 ore pana ce scade.(Nu uitati sa scoateti foile de dafin la final.) Ungem o tava cu unt,turnam un strat de sos Bechamel,apoi unul de Ragu si un strat de Lasagne.Continuam asezarea pe straturi,iar dupa fiecare strat presaram parmezan.Deasupra turnam Sos Bechamel si cateva bucati de unt.Acoperim cu o folie de aluminiu si dam la cuptorul preincalzit la 180 grade timp de 20 minute.Dupa cele 20 minute, scoatem folia de aluminiu si mai lasam in cuptor 10 minute. Pofta buna!

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii