Orez de post
1.Spalam orezul foarte bine si-l punem intr-un vas de yena uns cu putin ulei. 2.Adaugam nautul si fasolea scurse de zeama din conserva si trecute printr-un jet de apa rece,apoi lintea spalata foarte bine. 3.In uleiul incins prajim colacelul de fidea, pe care-l sfaramam in maini pana ce culoarea lui devine maronie.Amestecam continuu.Atentie sa nu-l ardeti! 4.Punem colaceul prajit si uleiul in vasul de yena,adaugam 4 cani de apa(masuram cu aceeasi cana cu care am masurat si orezul),amestecam usor,condimentam dupa gust cu sare si piper,apoi acoperim cu un capac si dam la cuptorul preincalzit la 180 grade timp de 20 minute. Pofta buna!
|
{{ item.title }}
|
{{ item.title }} | {{ item.val }} {{ item.unit }} |
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

