{{ state.title }} {{ state.desc }}

Pasca

Pasca
in 3 ore.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

Intr-un bol punem faina.Intr o cana se amesteca drojdia cu 1 lingura de faina, 3 linguri de apa calda si zaharul.Amestecam pana se face ca o pasta.Aceasta pasta o punem in bolul cu faina,(in mijloc)acoperim cu prosop si lasam la crescut timp de 15-20 minute la loc cald. Galbenusurile le frecam cu un varf de sare.Punem la foc laptele,zaharul si zaharul vanilat.Cand este caldut adaugam untul si tinem pe foc mic pana se topeste.Tragem de pe foc si lasam la racit.Dupa ce s a racit punem coaja de portocala,galbenusurile si amestecam pana se incorporeaza bine.Aceasta compozitie o turnam in bolul cu faina si framantam pana obtinem un aluat elastic si nelipicios.Se lasa la crescut,acoperit aproximativ 30 minute. Mod de preparare umplutura Pentru ca umplutura sa iasa bine legata,folositi branza de vaci grasa.Cu ajutorul mixerului, mixam pe rand branza de vaci,zaharul,ouale,smantana,zaharul vanilat,coaja de portocale si faina.La final adaugam stafidele bine scurse, pe care le am inmuiat timp de 10-15 minute in esenta de rom si apa. Impartim aluatul in doua parti 3/4(aluatul in care asezam umplutura) si 1/4(pentru decor). Preseram pe masa putina faina,intindem aluatul cu rasucitorul,apoi il asezam intr o tava cu peretii detasabili pe care in prealabil am uns o cu ulei.Ridicam aluatul cat sa acoperim peretii tavii.Peste el asezam compozitia de branza,apoi decoram du restul de aluat dupa imaginatia fiecaruia. Ungem cu un ou batut si dam la cuptorul preincalzit la foc potrivit timp de 70 minute pana devine auriu. Pofta buna!

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii