Paste penne cu carne
Se fierb pastele in apa cu sare,respectand timpul de fierbere inscris pe ambalaj.Dupa ce s au fiert le rasturnam intr o strecuratoare,apoi turnam peste ele o cana de apa rece si le lasam la scurs. Sosul In uleiul incins calim ceapa tocata marunt pana cand devine “sticloasa”,apoi punem ardeiul taiat “fideluta” si mai lasam 3 minute.Adaugam carnea tocata,ciupercile, iar dupa 5 minute pasta de tomate,subtiata cu 5-6 linguri de apa,sarea si piperul dupa gust,acoperim cu un capac si mai lasam sa fiarba la foc potrivit(amestecand din cand in cand,pentru a nu se lipi)timp de 15-20 minute.Inainte de a trage de pe foc punem cimbrul si boiaua de ardei iute sau dulce dupa gustul fiecaruia. Pofta buna!
|
{{ item.title }}
|
{{ item.title }} | {{ item.val }} {{ item.unit }} |
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

