Pizza mexicana
1.Intr-un bol punem faina amestecata cernuta. 2.Intr-un castronel se amesteca drojdia cu 1 lingura de faina, 3 linguri de apa calda si zaharul.Amestecam pana se face ca o pasta.Aceasta pasta o punem in bolul cu faina,(in mijloc)acoperim cu prosop si lasam la crescut timp de 15-20 minute la loc cald. Dupa cele 20 minute adaugam uleiul,sarea,apa, pentru a forma un aluat moale si elastic,dar nelipicios.Se mai lasa aluatul,acoperit, 10-15 minute la loc cald. Foaia se intinde cu sucitorul si trebuie sa aiba 1-2 cm grosime.Tava trebuie unsa cu ulei. Urmeaza sa punem toppingul,sosul de tomate, ciupercile,porumbul,mazarea,ardeiul feliat,maslinele si la final se rade mozzarella.Puteti adauga si condimente ca busuioc,oregano,insa noi o preferam fara… Se da la cuptorul preincalzit la 180 grade timp de 15-20 minute. Pofta buna!
|
{{ item.title }}
|
{{ item.title }} | {{ item.val }} {{ item.unit }} |

