Prajitura cu mere si mango
Mod de preparare blat Intr un castron punem faina,fulgii de ovaz,taratele de grau,zaharul,praful de copt,scorisoara si semintele de in,apoi adaugam uleiul.Apa o punem treptat cate o lingura, pana cand aluatul se leaga. Se inveleste cu o folie si l dam la frigider pana cand pregatim merele. Merele si mango le curatam de coaja,le taiem feliute si le stropim cu zeama de lamaie. Intr o tigaie care nu lipeste,calim merele cu zaharul bourboun pana cand se inmoaie putin. Intr o tava cu peretii detasabili intindem aluatul si l ridicam cat sa acoperim si jumatate din peretii tavii.Decoram cu feliutele de mar si mango dupa gustul si imaginatia fiecaruia. Dam la cuptorul preincalzit la 180 grade, timp de 30-35 minute. O putem servi calda sau rece. Pofta buna!
|
{{ item.title }}
|
{{ item.title }} | {{ item.val }} {{ item.unit }} |

