Rulouri de vinete
Sosul de rosii In uleiul incins calim usturoiul,apoi adaugam sosul de rosii si lasam sa fiarba la foc mic 10 minute.Dupa ce tragem dupa foc condimentam cu sare,piper si adaugam tarhonul. Vinetele Dupa ce spalam legumele,taiem vinetele felii subtiri, pe lungime.Intr o tigaia,in putin ulei prajim fiecare felie de vanata pana se rumeneste putin,apoi le scoatem pe o farfurie. Umplutura de legume Ardeiul taiat julien,ceapa si dovlecelul taiate rondele le calim in ulei incins aproximativ 4 minute,la foc mare in wok,apoi le condimentam cu sare si piper dupa gust. Luam fiecare felie de vanata si o umplem cu amestecul de legume,presaram putina nuca prajita,apoi le rulam si le asezam in tava, peste jumatate din sosul de rosii, cu partea rulata in jos.Turnam peste ele si restul de sos,apoi radem mozzarella si presaram nuca prajita.Dam la cuptorul preincalzit la foc potrivit, timp de 15 minute. Pofta buna!
|
{{ item.title }}
|
{{ item.title }} | {{ item.val }} {{ item.unit }} |

