Salam de biscuiti alb cu fructe confiate
Se amesteca frisca batuta bine cu branza dulce si cu zaharul pana se obtine o crema fina. Se rup biscuitii si ciocolata bucati mici-eu am folosit una cu alune- si se adauga in crema de branza impreuna cu fructele confiate taiate marunt. Gelatina se pune la inmuiat in 100 ml de apa pentru 10-15 minute si se prepara conform instructiunilor de pe plic. In compozitia obtinuta se pun esenta de vanilie-o fiola mica de la Dr.Oetker, si gelatina topita, calduta. Se omogenizeaza si se toarna totul intr-o forma de cozonac tapetata cu folie de plastic. Se acopera desertul si se da la rece pentru 3-4h. Cand este gata, se rastoarna pe un platou si se decoreaza cu ciocolata topita si cu bucati de fructe confiate.
|
{{ item.title }}
|
{{ item.title }} | {{ item.val }} {{ item.unit }} |
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

